• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Pracownia kuchni regionalnej zaprasza na warsztaty serowarskie i piwowarskie

Nauczymy się wytwarzania podpuszczkowego sera żuławskiego oraz ricotty jabłkowej. Uwarzymy piwo pszeniczne - ciemnego weizena. Spotkania są okazją do samodzielnych prób a także umożliwiają konsultowanie kulinarnych przepisów i technologii ich wytwarzania. Jak zwykle zajęcia prowadzą serowar Krzysztof Jaworski i piwowar Artur Wasielewski. Zapraszamy w sobotę 23 lutego 2013 roku o godzinie 10.00. Koszt 25 zł od osoby.
 

Aktualności

Zajęcia ceramiczne

 

zobacz

 

 

Informacja o żuławskich wydarzeniach w jednym miejscu



zobacz

 

Gra Muzealna



zobacz

 

 

Sklepik

Na polderach i w podcieniach - krajobraz i architektura Żuław



zobacz

Galeria

zobacz

Newsletter

Mapka

 

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego