• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Podpłomyki, twaróg jabłkowy, masło - warsztaty kuchni regionalnej

Uczymy się wytwarzania nowych produktów kulinarnych. Spotkania są okazją do samodzielnych prób a także umożliwiają konsultowanie kulinarnych przepisów i technologii ich wytwarzania. Jak zwykle zajęcia prowadzi nasz mistrz Krzysztof Jaworski. Zapraszamy w sobotę 21 kwietnia 2012 roku o godzinie 12.00 – 14.00. koszt 25 zł od osoby. Artykuł PAP o Pracowni Kuchni Regionalnej >>

 

Aktualności

Zajęcia ceramiczne

 

zobacz

 

 

Informacja o żuławskich wydarzeniach w jednym miejscu



zobacz

 

Gra Muzealna



zobacz

 

 

Sklepik

Na polderach i w podcieniach - krajobraz i architektura Żuław



zobacz

Galeria

zobacz

Newsletter

Mapka

 

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego